Yoga cu Carmen

Descopar si redescopar frumusetea acestei practici. Scriu acum, aproape imediat dupa ora de yoga din aceasta seara in care mi-am relaxat corpul si mintea.

Ploua. Am observat ca incepe sa-mi placa ploaia, mai ales cand am rabdare sa ma plimb si s-o ascult. De cele mai multe ori, cainii mei ma ajuta sa fac asta, caci iesind impreuna la plimbare (fie ploaie, fie vant), imi dau voie sa fiu atenta la ce se intampla in jurul meu. Ori poate, mai atenta decat atunci cand (am impresia) ca sunt pe fuga.

Ploua si in urma cu 2 ore, cand eram la sala. Fiind la mansarda, sunetul ploii pe acoperis se aude ca un tropait. Profund linistitor, zic eu. E una dintre combinatiile mele preferate: yoga si ploaie.

Si se pare ca pe ploaie imi vin si ideile 🙂 Voi iesi mai des in natura, si cel mai probabil, dimineata (poate chiar foarte dimineata). Te invit sa ma urmaresti pe Facebook, accesand pagina mea, pentru a fi la curent cu zilele in care iesim impreuna in aer liber.

Pana atunci, iata si modificarile de program de la sala. Mi-am propus sa ne intalnim mai des, mai ales ca incepe vacanta si-o sa avem mai mult timp la dispozitie.

LuniMiercuri si Joi seara, de la 20:00 la 21:00

Sambatadimineata, de la 9:00 la 10:00.

Acest program nou va fi valabil incepand cu data de 19 Iunie. Incepem de luni 🙂

(multumesc Eliza pentru fotografie)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*