Cum a fost la Work it OUT?

Pe planificarea anului meu apar si cateva evenimente proprii, dintre care cateva deja s-au materializat. Acest lucru ma bucura foarte tare, pentru ca spune un lucru despre mine: am capacitatea de a ma tine organiza, in prorpiul meu fel. Deasemeni, inseamna ca ceea ce iti propui si-apoi scrii prinde contur mult mai usor decat un plan care ramane la nivel de idee.

Work it OUT a insemnat o dimineata de antrenamente in aer liber, alaturi de Rada si Victoria, frumoasele antrenoare de reshape si pilates. Fiecare dintre noi a sustinut cate o sedinta, cu mici pauze intre.

A inceput Rada, care a energizat multimea de peste 40 de persoane (doamne, dosmnisoare si domni, bineinteles), cu exercitii de reshape (o combinatie interesanta intre aerobic si pilates). Pe ritmuri de muzica, toata lumea s-a miscat in sincron, urmand indicatiile Radei.

A urmat o scurta pauza, dupa care Victoria a preluat lavaliera si a continuat cu exercitii de pilates vreme de jumatate de ora spre 40 minute.

Am ales o zi calduroasa, pe care am petrecut-o pe un teren de tenis din Iasi. Aici cu totii ne-am energizat intens in prima parte a evenimentului in aer liber.

Dupa ce Victoria a finalizat cu antrenamentul propriu, am facut iarasi o scurta pauza de hidratare, inainte de a incepe sedinta de yoga, cu mine. Trebuie sa recunosc, eu am depasit timpul. Am petrecut o ora facand yoga alaturi de toti cei prezenti. Am schimbat ritmurile muzicii, totul devenind mai lent si mult mai relaxant.

Am inceput dimineata la ora 10, iar la 12 am incheiat, ceva mai bronzati fata de cum eram la sosire đŸ™‚

Ii multumim lui Cosmin Bolohan, care a surprins cele mai frumoase momente in fotografii. Iata cateva dintre ele.

Noi ne putem intalni in continuare, pentru sedinte de hatha yoga, in sala. Te astept!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*