Cine-i Fata cu Idei?

Organizator evenimente
In continuare cele mai eficiente modalitati de a te promova, de a iesi din anonimat, sunt acelea care te aduc in fata oamenilor si care te pun in contact direct cu ei. Ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez alaturi de echipe numeroase pentru a organiza impreuna diferite evenimente.

Am propus ideile si apoi le-am pus in practica, rezultatele fiind evenimente, mai mici sau mai mari. Mediatizate, despre care s-a scris in presa, despre care s-a vorbit la TV, despre care in continuare exista articole pe publicatii online.
Unul dintre cele mai mari proiecte pe care le-am gestionat a fost un eveniment in aer liber, la care au participat pe parcursul a 5 ore, peste 400 oameni – gandit, structurat, organizat si promovat, din momentul T-zero pana la final. A fost organizat cu scopul de a spori vizibilitatea clientului si de a-l pozitiona pe piata. Evenimentul a atras si un numar important de parteneri (nu mai putin de 13), multi dintre ei nume sonore pe piata ieseana. Am mentionat ca am fost moderatorul evenimentului?

Am inceput anul 2017 cu cateva evenimente in plan, dintre care unul deja s-a materializat: un concurs in aer liber cu durata de 2 zile. A fost o nebunie! Iti spun mai multe, trebuie doar sa ma intrebi 🙂

Moderator evenimente
Pe parcursul anului 2016 am moderat numai putin de 5, dintre care 3 conferinte (dintre care 2 in Iasi si una in Bacau) pentru mediul de business, si un festival local (acesta s-a desfasurat pe parcursul unei saptamani).

In 2017 am continuat dupa bunul obicei, moderand un event desfasurat pe durata unui weekend.

Om de PR
Suna ca o eticheta, dar vreau s-o fac sa para mai degraba o haina pe care o imbrac. Lucrez acum cu diferiti clienti, pentru care pun cap la cap strategii. Nu sunt multi, dar sunt buni. De vrei sa afli mai multe, intreaba-ma.

Social media si blogging
In paralel, m-am ocupat de conturile de social media pentru un numar de clienti si am scris articole pe blogurile acestora. Acum, voi adauga si articole scrise pe propriul blog. E bine sa fii in online si sa ai un sufix atat de sonor 🙂 .com-ul m-a primit bine.

Design grafic
Pe parcursul timpului, oamenii au apelat la mine pentru diverse servicii. Fiind freelancer, am posibilitatea sa ma implic in proiecte diferite, care imi solicita atentia pentru o perioada delimitata de timp. Cochetez cu design-ul grafic, tocmai de aceea, vei regasi in portofoliul meu proiecte care tin de grafica (logo-uri, create pentru afaceri locale, etichete de produs, grafica realizata pentru meniuri, brosuri si alte imprimate – in acest caz am lucrat cu cateva cafenele din Iasi si restaurante din Romania si Italia, grafica pentru roll-up-uri, dar si pentru panouri si steaguri de semnalizare stradala). Ce trebuie sa stii este ca aceasta ocupatie este intr-adevar secundara. O mentionez fiindca sunt mandra de proiectele pe care le-am finalizat si de faptul ca sunt originale.

Bun venit pe blogul meu! Eu sunt Carmen, Fata cu Idei, si cred ca putem face echipa tare buna. Intreaba-ma mai multe, oric hai sa ne vedem la cafea 🙂